top of page

4 week weight loss Challenge

Public·49 members

Eesti Keeles Mina Supervaras

---> ServiceClient failure for DeepLeo[/ERROR]

eesti keeles mina supervaras

- Mina, supervaras on lõbus ja südamlik animafilm, mis räägib sellest, kuidas üks kurikael muutub armastavaks isaks. Filmis näeme, kuidas Gru koos oma kollaste käsilastega püüab varastada kuu, et saada maailma parimaks supervargaks. Kuid tema plaanid segab ära kolm orvuks jäänud tüdrukut, kes tahavad temalt saada isaarmastust. Kas Gru suudab oma südame avada ja leida endas headust?

- Filmis Mina, supervaras kohtume Gru'ga, kes on supervaras, kes tahab olla parim nii maailmas kui ka universumis. Tema plaan on varastada kuu, sest tema konkurent Viktor "Vektor" Perkins varastas Giza püramiidid enne kui tema. Sellega saab tema uhkus riivata. Grul on käsilased, kes üksteistele nalja ja vempe viskavad. Enne kuu varastamist on Grul puudu aga relv, mis kuu kahandaks, et ta selle oma kollektsiooni saaks lisada. Selline relv on olemas Viktoril ja Gru püüab seda igal moel varastada.

- Mina, supervaras on animafilm, mis näitab, et igaühes peitub midagi head. Gru on supervaras, kes elab suures mustas majas koos oma kollaste käsilastega. Ta tahab varastada kuu, et tõestada oma väärtust oma emale ja maailmale. Kuid tema elu muutub põhjalikult, kui ta lapsendab kolm armsat tüdrukut: Margot, Edithi ja Agnesi. Tüdrukud näevad Grus midagi, mida keegi teine ei näe: potentsiaalset isa. Gru hakkab tüdrukutest hoolima ja õpib neilt armastust ja rõõmu.

- Mina, supervaras on animafilm, mis toob ekraanile Gru ja tema kollased käsilased, kes on maailma kõige naljakamad ja armsamad kurikaelad. Gru on supervaras, kes unistab kuu varastamisest, et saada ajaloo suurimaks pahalaseks. Kuid tema plaanid nurjab kolm väikest tüdrukut, kes tahavad temalt saada isa. Gru peab valima, kas jätkata oma kurja teed või anda tüdrukutele kodu ja armastus.

- Filmis Mina, supervaras tutvume Gru'ga, kes on supervaras, kes elab oma salajases varjupaigas koos oma kollaste käsilastega. Ta tahab varastada kuu, et ületada oma rivaali Vektorit ja saada maailma parimaks pahalaseks. Kuid tema elu keeratakse pea peale, kui ta lapsendab kolm orvuks jäänud tüdrukut: Margot, Edithi ja Agnesi. Tüdrukud tahavad Grult saada isaarmastust ja näitavad talle, et elus on muudki kui kuriteod.

- Mina, supervaras on lõbus ja südamlik animafilm, mis räägib sellest, kuidas üks supervaras muutub armastavaks isaks. Filmis näeme, kuidas Gru koos oma kollaste käsilastega püüab varastada kuu, et saada maailma parimaks supervargaks. Kuid tema plaanid segab ära kolm orvuks jäänud tüdrukut, kes tahavad temalt saada isaarmastust. Kas Gru suudab oma südame avada ja leida endas headust?

- Mina, supervaras on animafilm, mis näitab, et igaühes peitub midagi head. Gru on supervaras, kes elab suures mustas majas koos oma kollaste käsilastega. Ta tahab varastada kuu, et tõestada oma väärtust oma emale ja maailmale. Kuid tema elu muutub põhjalikult, kui ta lapsendab kolm armsat tüdrukut: Margot, Edithi ja Agnesi. Tüdrukud näevad Grus midagi, mida keegi teine ei näe: potentsiaalset isa. Gru hakkab tüdrukutest hoolima ja õpib neilt armastust ja rõõmu.

- Filmis Mina, supervaras kohtume Gru'ga, kes on supervaras, kes tahab olla parim nii maailmas kui ka universumis. Tema plaan on varastada kuu, sest tema konkurent Viktor "Vektor" Perkins varastas Giza püramiidid enne kui tema. Sellega saab tema uhkus riivata. Grul on käsilased, kes üksteistele nalja ja vempe viskavad. Enne kuu varastamist on Grul puudu aga relv, mis kuu kahandaks, et ta selle oma kollektsiooni saaks lisada. Selline relv on olemas Viktoril ja Gru püüab seda igal moel varastada.

- Mina, supervaras on lõbus ja südamlik animafilm, mis toob ekraanile Gru ja tema kollased käsilased, kes on maailma kõige naljakamad ja armsamad kurikaelad. Gru on supervaras, kes unistab kuu varastamisest, et saada ajaloo suurimaks pahalaseks. Kuid tema plaanid nurjab kolm väikest tüdrukut, kes tahavad temalt saada isa. Gru peab valima, kas jätkata oma kurja teed või anda tüdrukutele kodu ja armastus. 6c859133af

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• Facebook
  • Instagram
  • YouTube

©2020 by gemhealthfitness. Proudly created with Wix.com

bottom of page