top of page

4 week weight loss Challenge

Public·32 members

Trooper - Pentru Tot Ce-a Fost


Formația care mai târziu va lua numele de "Trooper", a fost înființată pe 25 octombrie 1995 de frații Alin și Aurelian Dincă împreună cu Ionuț "Oscar" Rădulescu pentru a cânta heavy metal în genul idolilor lor Iron Maiden sau Judas Priest.
Trooper - Pentru Tot Ce-a FostÎncepand din luna martie, trupa susține numeroase concerte, căutand în acelasi timp și un impresar pentru a spori numărul de prezențe scenice. În acest timp se concretizează conceptul de concerte rock "Supertrooper", un proiect al formației care s-a dorit a fi cvasi-permanent. Dar după numai două ediții acesta este abandonat, din cauza pierderilor financiare.


Cel mai important moment al anului pentru Trooper a fost prezența în cadrul festivalului Stufstock 2. Tot în acea perioadă începe colaborarea cu impresarul Richard Constantinidi, care se destramă prematur, spre sfârșitul anului.


Pe data de 7 martie 2011, chitaristul Aurelian Dinca, poreclit "Balauru" a fost internat la Spitalul Universitar din București, datorită problemelor de sănatăte, iar pe 9 martie a suferit o intervenție chirurgicală la coloana cervicală. Pentru a-l ajuta să treacă mai ușor peste momentele grele din spital, membrii trupei au postat pe site numărul de telefon al 'Balaurului', pentru ca fanii să îi trimită mesaje de încurajare. Ulterior, chitaristul le-a mulțumit celor care au fost alături de el și i-au trimis mesaje de încurajare. Operația a avut succes, iar Trooper va susține un concert 'unplugged' pe 6 mai, urmând ca banii strânși sa acopere costurile intervenției.


Din setlist-ul spectacolului aniversar vor face parte piese cu care Trooper a făcut istorie în heavy metalul românesc, precum "Strigăt", "Tari ca munţii", "Pentru tot ce-a fost", "Dorinţa", "Cum vreau eu", "Totul e fals" şi "Încă o luptă".


Coiotu' a declarat: "A sosit momentul sa va oferim un nou album de studio. Ne-a placut mereu sa inregistram muzica noua, sa aducem 'sange proaspat' in setlisturile concertelor. Pentru ca nu stim exact care o sa fie situatia in vara lui 2022, am ales o cale sigura: doua concerte in Quantic. Vom canta doua seturi diferite. Daca o persoana alege sa vada ambele concerte, o sa se bucure de patru ore de piese Trooper. Ultimul an a fost greu pentru toata lumea. Inevitabil, am fost influentati de situatia mondiala. Toate piesele au legatura cu 'sfarsitul'. In fiecare piesa cantam despre cate un sfarsit - o lume care se stinge, o iubire care moare, o viata care dispare, o etapa a vietii care este lasata in urma etc. Nu a fost ceva programat, insa cand am avut toate versurile in fata mi-am dat seama de acest element comun. Am avut mult timp sa observ tot ce se petrece in jurul nostru si fiecare traire a ajuns in noile cantece. Suntem extrem de mândri ca am ajuns la albumul cu numarul zece. Nu ne-am gandit nicio clipă in 1995 ca vom ajunge sa scriem o poveste atât de lunga si de frumoasa. Nu ne-am gandit ca vom ajunge sa avem mii de prieteni, care sa fie alaturi de noi la fiecare pas. Pe ei ne bazam si in 3 si 4 iunie! Sper sa ii vedem acolo in fata scenei, pregatiti pentru o sarbatoare mare de tot!"


Acoperisem deja două subiecte mari, dar aveam nevoie de ceva street cred, deci ne trebuia un interviu cu un nume cât de cât cunoscut, ca să se vadă că nu suntem chiar ultimii obosiți care își iau lor și unor colegi de liceu interviuri. Asta a fost mai greu de realizat la început, pentru că nu prea aveam relații. Din vorbă în vorbă, am dat de un amic care avea un material cu Raku, pe vremea aia la Morometzii, pe care îl făcuse pentru revista liceului. Pentru că nu îl folosise, a fost de acord să îl publice la noi.


Pentru coperta primului număr folosisem o imagine găsită pe net, dar pentru numărul doi voiam ceva doar al nostru. În Lenoir am cunoscut-o pe Misha, o rockeriță care pictase pereții clubului cu niște apariții dubioase. Misha a fost încântată când i-am propus să ne facă coperta pentru următorul număr. A desenat-o chiar acolo, la o masă, cât am băut noi vreo două halbe. Din partea casei, evident. I-am zis că vrem ceva care să șocheze și i-am dat mână liberă. Rezultatul a fost un desen a ceea ce nu pot descrie decât ca fața unui om care s-a trezit din anestezie în mijlocul unei operații de prostată.


In urma cu 15 ani, Centrul Comercial Felicia isi deschidea pentru prima data portile pentru voi. V-a fost alaturi in diferite momente ale vietii voastre, atunci cand lista pentru rechizite parea interminabila sau atunci cand pregatirile pentru sarbatori erau intense si aveati nevoie de un cadou special, atunci cand rochia pentru evenimentul special intarzia sa apara sau atunci cand o masa de sarbatoare trebuia sa fie asezata. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page